+4 021 402 3927; +4021 402 3935

Informatii generale

În anul 2021, admiterea în UPB se face printr-un concurs bazat pe 3 probe (P1, P2 și P3) și desfășurat în trei sesiuni: SESIUNEA I – Admitere anticipată (concurs de dosare), SESIUNEA II – Admitere (concurs cu probe scrise) și, acolo unde este cazul, SESIUNEA III – Admitere-completare (concurs de dosare). Fiecare dintre sesiunile de admitere are trei faze: FAZA I – Înscriere la SESIUNEA curentă, FAZA II – Admitere preliminară (Etapa I), FAZA III – Admitere – Etapa II – Validare, confirmare loc, participare la glisare (opțional), înscriere în anul I și înmatriculare.

Toate informațiile cu privire la concursul de admitere la programele de studii de licență la Facultatea de Chimie Aplicată și Știința Materialelor sunt disponibile în broșura facultății.

Numărul de locuri disponibile in SESIUNEA I a concursului de admitere la Facultatea de chimie Aplicată și Știința Materialelor, precum și distribuția acestora, sunt prezentat in secțiunea "Admitere licență - Locuri disponibile".

Calendarul activităților pentru SESIUNEA I este prezentat in secțiunea "Admitere licență - Calendar".

Regulamentul de admitere valabil pentru SESIUNEA 2021 este disponibil aici.

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti organizeaza un program GRATUIT de pregatire in vederea sustinerii concursului de admitere la programele de studii de licenta. Mai multe detalii sunt prezentatate in sectiunea "Admitere licență - Pregatire"

Pentru informații suplimentare se pot adresa întrebari la adresa de e-mail dedicată: admitere[at]chimie.upb.ro.